melissa and friendz

Het concert van 18 juli 2015 in een bomvolle Grote Kerk van Westzaan, met prominente figuren uit de muziekwereld, heeft zoveel losgemaakt, dat de formatie “Melissa and Friendz” is ontstaan. Een formatie die zijn weerga niet kent! Kwalitatief van een hoog gehalte, met een compacte uitstraling in muziek en zang.

DSC06967
DSC07019
DSC06969

Melissa Venema als trompettiste heeft de hele wereld aan haar voeten mede door haar optreden bij Andre Rieu en in diverse grote concertzalen over de hele wereld. Zij boeit iedereen met de prachtige toon die zij uit haar trompet tovert.

Daarnaast hebben wij de zingende KLM stewardess Annika Glimmerveen. Een groot talent die haar stem nog dagelijks traint. Zij is één van de weinige die zoveel registers in huis heeft. Zij boeit vooral in werken van Mozart en Handel. Een stemklank die uniek is. Een fijne lieve vrouw om mee samen te werken.

Als bariton opereert Marinus van Slooten uit Putten met zijn krachtige sonore stem. Hij zingt o.a in de “Urker Mans Formation”. Annika en Marinus zingen samen prachtige duetten.

Last but not least de maestro van deze nieuwe formatie is Dub de Vries himself. Van hem weten wij wat we in huis hebben en hij is de geestelijk vader van deze nieuwe verrassende en frisse formatie.

DSC07030

Kortom een kwartet dat toekomst heeft. De voorbereidingen voor een concerttour naar Zuid Afrika zijn in volle gang. Zowel Melissa als Annika zijn zeer populair in dat land dat zij mede danken aan de producers aldaar: Fanie Smit en professor Tienie Mans.

DSC07174
Advertentie